658143-001 Nemokamas Pristatymas P ProBook 6565B Nešiojamojo kompiuterio pagrindinės Plokštės LIZDĄ FS1 Mainboard 100% testuotas 0
658143-001 Nemokamas Pristatymas P ProBook 6565B Nešiojamojo kompiuterio pagrindinės Plokštės LIZDĄ FS1 Mainboard 100% testuotas 1
658143-001 Nemokamas Pristatymas P ProBook 6565B Nešiojamojo kompiuterio pagrindinės Plokštės LIZDĄ FS1 Mainboard 100% testuotas 2
product image thumb
product image thumb
product image thumb
Kategorijos:

658143-001 Nemokamas Pristatymas P ProBook 6565B Nešiojamojo kompiuterio pagrindinės Plokštės LIZDĄ FS1 Mainboard 100% testuotas

0

€48.78

Mokesčių: Nemokama mokesčių
Produkto Kodas: w9418
Prieinamumas: Sandėlyje

Dydis:
Spalva:

● svarbu:

Visų pirma, patikrinkite, ar jūsų pagrindinė plokštė su nuoroda yra ta pati.Įsitikinkite, kad BIS/Atsarginės numeris yra tas pats.BIS skaičius patį, todėl valdyba yra tas pats.(BIS/Atsarginės numeris yra ant lipduko priekyje atminties lizdas),jei nerandate arba jį prarado.jūs galite Susisiekti su Klientų aptarnavimo Tarnyba.

● Apie garantija:

Po pardavimo: Mes bus būti 100% bandymo plokštė siųsti.garantijos laikotarpis, plokštė garantiniu laikotarpiu, kai yra kokių nors problemų.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Mes padarysime viską, kad ją išspręsti.Jei jūs įsitikinkite, kad motininės plokštės problema, jums reikia siųsti atgal į motininę plokštę, mes pakeisti vieną ar visa grąžinamoji išmoka.Ačiū!

● Apie Logistiką:

*, Mes labai tikimės, kad prekės bus pristatomos kuo skubiau.Tačiau kartais logistikos bus vėlu, galite susisiekti su klientų aptarnavimo pratęsti laiką, gavimo. *, Jei DHL ar UPS.kai esate gyventi atokioje vietovėje.DHL ar ups bus už papildomą mokestį, Mes jus informuosime kaip įmanoma greičiau.Jei jūs negalite atsakyti į mane per 3 dienas .Mes pakeisti siuntimo būdai AVS. *, Nes transporto siųsti aviacijos, todėl mes negalime pareikšti BIOS bateriją, plokštė gali naudoti senas motininės plokštės BIOS baterijos, jei jūs neturite BIOS bateriją ar tai yra blogai, prašome susisiekti su mumis ir siųsti informaciją.ačiū.

● Apie tarifus:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo countrys muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

● Terminai:

*Turite atidžiai perskaityti Pristatymas, Išmokų mokėjimo ir grąžinimo Politikos.Jūsų pirkti arba naudoti mūsų produktus, reiškia, kad jūs turite perskaityti ir priima šiuos Terminus ir Sąlygas. *Nuorodą, nuotrauką, yra Fotografavimo viena iš akcijų, tai yra tik nuoroda.Jei nesate tikri, kreipkitės. *Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, mes būsime laimingi galėdami padėti (Prieš ir Po Pardavimo). * Visos plokštės yra visiškai išbandyta gerai iki išsiuntimo ir įsitikinkite, kad jis veikia, geros būklės. * , jei jums reikia daugiau vnt pagrindinėse plokštėse,sveiki atvykę į enqiury mūsų pardavimo už kainą. * kai kuriose pagrindinėse plokštėse nėra įtraukti CPU,tik stalo,Jei jums nereikia patvirtinti, galite susisiekti su klientų aptarnavimo *prekės yra labai rafinuotas,pls patvirtinti turite šią technologiją įdiegti ją patys,kitaip padaryti, kad profesionalus inžinierius.

● plokštė bandymo function100%:

1. Patikrinkite, ar išvaizda, pvz., turps, dulkių, alavo litavimo ar kitų nešvarių ženklas laive. 2. Patikrinkite, ar trūksta elektroninio izoliacija gumuotas popierius. 3. Patikrinkite, ar trūksta jungiamosios detalės, rūdžių, pelėsio šilumos pašalinimo važiuoklės. 4. Visi priedai buvo įdiegta ir išbandyta

● Siunta:

*Mes išsiųsti prekes 1-3 dienas, mes turime jį išbandyti tada siųsti jį.Mes informuosime jus, jei turi atostogų. *mes išsiųsti savo paketą jūsų nurodytu adresu parodė ant www.tennisclub.lt.Bet changement dėl pristatymo adresą,pls maloniai pataria mums prieš vežimą, Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresą.

● Grąžinimo politika:

* , Jei jūs keičiate savo mintis,įsigijo negerai elementą, jis gali būti grąžinti per 7 dienas nuo gavimo. * Prašome atidžiai repack elementą.Jei pakuotė yra ne geras, o prekė yra pažeista, ji bus dengiamos jums. * Nekokybiškų produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo išdavimo datos,mes pakeisti vienas kitą už jus, arba grąžinti pinigus atgal.

● Kontaktai:

* Jei turite klausimų apie mūsų produktus arba šiame aukcione, prašome susisiekti su mumis * Mes atsakyti į visus laiškus per 24 darbo valandas ar mažiau (neįeina savaitgaliais ar švenčių dienomis) Kviečiame nedvejoti ir susisiekti su mumis..

Žymos: 6s p plokštė, fs1 karbiuratorius, fs1 sąsiuvinis, amd servidor plokštė, amd nuc plokštė, amd ma3 plokštė, a12 amd pagrindinė plokštė, nešiojamas fs1, "intel" b lizdas, fs1 serverio.

Modelio Numeris 6565b
Atminties Tipas DDR3
Kilmės Žemyninė Kinija
Vaizdo Plokštės Tipas Integruotas
Prekės Pavadinimas MEIHENGHUI
Su CPU NO
Suderinamos Prekės "Hewlett-Packard"
Sertifikavimo NĖRA
Chipset Gamintojas AMD
Lustų rinkinys AMD
Serija PAVILJONAS

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *